Juustomakaronilaatikko

Keitä makaroni kypsäksi ja valmista valkokastike.

Sulata voi ja lisää jauhot.

Ohenna jauho-voi seosta maidolla kunnes saat valkokastikkeen.

Varo polttamasta pohjaan.

Lisää juusto valkokastikkeeseen pienissä erissä.

Rasvaa vuoka voila ja laita siivilöidyt makaronit sinne.

Lisää juustokastike päälle, sekoita ja painenele tiiviiksi.

Paista 175 C asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Arisa0071

Arisa0071 sanoi...

Eri juustoilla makua voi säätää haluamakseen. Juustokastiketta voi myös maustaa valkopippurilla, muskotilla tai viherpippurilla.

keskiviikko 21.03.2012 klo 14:49

AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvämakaroni-Fusilli (Myllyn paras), annos 83g401g1283kcal55.3g232.5g12.8g32.9g
Voi, 1 tl, 5 g60g439kcal0.6g0.6g48.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 40g138kcal4.1g28.1g0.5g1.4g
Maito, Kevyt401g184kcal12.8g19.2g6g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa802g2406kcal184.4g0g184.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3408g8899kcal514.4g560.8g503.6g68.6g
Valittu annoskoko1704g4450kcal257.2g280.4g251.8g34.3g
Annoskoko puolitettuna852g2225kcal128.6g140.2g125.9g17.2g
Arvot/100g100g261kcal15.1g16.5g14.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281336