Kuitupizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Sekoita kuiva-aineet nesteeseen.

Lisää öljy.

Siirrä kohoamaan vedottomaan paikkaan.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 535g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 27g61kcal3.6g4.1g1.2g10g
Hiiva 67g50kcal8.8g0.7g0.3g4.6g
Rypsiöljy 80g709kcal0g0g80.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 261g894kcal26.6g182.4g3.1g9.1g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)521g1668kcal71.9g302.3g16.7g65.2g
Auringonkukansiemen 214g1270kcal49.2g26.9g105.8g12.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3408g9304kcal320.2g1032.8g414.6g203.4g
Valittu annoskoko1704g4652kcal160.1g516.4g207.3g101.7g
Annoskoko puolitettuna852g2326kcal80.1g258.2g103.7g50.9g
Arvot/100g100g273kcal9.4g30.3g12.2g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=337418