Pannukakku

Sekoita maito, suola ja vehnäjauhot tasaiseksi massaksi.

Lisää joukkoon rypsiöljy.

Anna taikinan turvota 1-3 tuntia.

Vaahdota kevyesti munat ja sokeri, sekoita taikinaan ja kaada taikina uunivuokaan.

Paista 225, kunnes pannukakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen998g329kcal32.9g48.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 399g1369kcal40.7g279.3g4.8g14g
Rypsiöljy 86g759kcal0g0g85.8g0g
Kananmuna kuoreton 170g242kcal21.2g0.5g17.4g0g
Sokeri 50g203kcal0g49.8g0g0g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3408g5803kcal189.6g757g216g28g
Valittu annoskoko1704g2902kcal94.8g378.5g108g14g
Annoskoko puolitettuna852g1451kcal47.4g189.3g54g7g
Arvot/100g100g170kcal5.6g22.2g6.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=376071