Lasagnette

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Mausta jauhelihamausteella.

Lisää paseerattu tomaatti, vesi, lihaliemikuutio ja oregano.

Kun kastike on kiehunut hetken aikaa, lisää viherpippurisulatejuusto paloiteltuna.

Sekoita hyvin, jotta juusto sulaa.

Anna kastikkeen kiehua hiljalleen noin 20 min.

Kiehauta tällä välin pasta noin 10 min. Valuta pasta ja sekoita kastikkeen kanssa.

Kaada uunivuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 487 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä Lasagne Piccolo (Torino), annos 400g350g1155kcal56g217g7g21g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto175g490kcal33.2g0g38.5g0g
Oregano, kuivattu 1.8g5.3kcal0.2g0.4g0.2g0.7g
Lihaliemikuutio Maggi10g27kcal0.9g0.7g2.2g0g
Vesi175g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)438g131kcal4.4g26.2g0.9g4.4g
Jauhelihamauste, annos 15g4.4g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu18g18kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.3g3g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g350g595kcal66.5g0g35g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos8.8g63kcal0g0g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3409g5064kcal329.8g511.2g182.4g59g
Valittu annoskoko1705g2532kcal164.9g255.6g91.2g29.5g
Annoskoko puolitettuna852g1266kcal82.5g127.8g45.6g14.8g
Arvot/100g100g149kcal9.7g15g5.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76957