Italialainen parsakaalikeitto

Laita liemikuutiot kiehuvaan veteen, samoin porkkananpalat.

Paista suikaloitu liha ja kippaa keiton joukkoon.

Lisää pilkottu tomaatti sekä parsakaali.

Samoin pätkitty spagetti ja sitruunamehu.

Mausta pippurilla ja yrteillä.

Valmista kun spagetti on kypsää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 881g288kcal5.5g49g1.8g22.5g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow76g199kcal7.6g7.6g15.3g1.2g
Porsaankylki, paistettu ilman rasvaa 734g3344kcal153.8g0g307.5g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 1321g463kcal61g25.8g4g33g
Tomaatti 646g147kcal3.6g22.3g1.9g9g
Spagetti 440g1442kcal44.9g292.4g4.8g14.8g
Vesi, vesijohtovesi 5872g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton29g6.2kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g11777kcal553g795.2g670.6g161g
Valittu annoskoko10000g5888kcal276.5g397.6g335.3g80.5g
Annoskoko puolitettuna5000g2944kcal138.3g198.8g167.7g40.3g
Arvot/100g100g59kcal2.8g4g3.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=218143