Lakkapannacotta

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä n. 5 min.

Soseuta marjat.

Painele sose tarkkaan siivilän läpi, näin saat tasaisen sileän soseen.

Poista siemenet.

Kuumenna kerma ja sokeri kattilassa.

Anna kiehua välillä sekoitellen 5 - 10 min. Lisää marjasose ja liotetut liivatelehdet.

Kuumenna sekoittaen kiehuvaksi, älä keitä.

Nosta kattila levyltä.

Anna jäähtyä hetki.

Lisää rahka, sekoita tasaiseksi.

Kaada seos pieniin annoslaseihin.

Peitä kelmulla.

Anna hyytyä 3 - 4 tuntia kylmässä

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Mahanhi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl800g2720kcal16g24g280g0g
Sokeri 85g345kcal0g84.9g0g0g
Valio maustettu rahka, vanilja400g640kcal29.2g64g28g0g
Lakka400g168kcal5.6g31.2g2g14.8g
Liivate 20g70kcal17.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3410g7886kcal135.8g408.2g620g29.6g
Valittu annoskoko1705g3943kcal67.9g204.1g310g14.8g
Annoskoko puolitettuna853g1971kcal34g102.1g155g7.4g
Arvot/100g100g231kcal4g12g18.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309843