Papuchili (zone)

Paista jauheliha öljytilkassa.

Mausta suolalla, pippurilla, juustokuminalla, chilijauheella, maustepippurilla ja korianterilla.

Siirrä sivuun ja paista lopussa öljyssä sipuli ja paprika sekä valkosipuli.

Yhdistä kaikki loput aineet ja kuumenna.

Minä tein slow cookerissa, jossa kypsennys vielä 7 tuntia low-asetuksella.

Voi myös haudutella padassa, luulisin että tunti-pari olisi silloin sopiva aika miedolla lämmöllä kannen alla, välillä sekoitellen.

Jos haluat, lisäkkeeksi käy riisi, itse nautin salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 379 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)108g29kcal1.4g5.2g0.2g1.8g
Kidneypapu, suolaliemessä113g124kcal8.8g20.3g0.6g9g
Mustapapu (Gogreen), annos 380g180g173kcal14.4g25.2g1.4g14.4g
Paistijauheliha nauta 5%451g581kcal93.7g0g22.5g0g
Rypsiöljy 25g223kcal0g0g25.2g0g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.2g0.1g0.3g
Paprika punainen 180g53kcal1.7g8.1g0.7g3.4g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g4.5g0.9kcal0g0.3g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g333g117kcal3.3g22.7g1.7g4.7g
Vesi, vesijohtovesi 180g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g63g47kcal2.8g8.1g0.1g0g
Persilja 54g15kcal0.7g0.6g0.1g4.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3411g2753kcal255.8g185.4g105.2g75.8g
Valittu annoskoko1706g1377kcal127.9g92.7g52.6g37.9g
Annoskoko puolitettuna853g688kcal64g46.4g26.3g19g
Arvot/100g100g81kcal7.5g5.4g3.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219886