Tomaattinenkiinankaalikeitto

Hienonna sipuli ja kuulota sitä pikku hetki öljyssä.

Lisää pieneksi pilkottu kesäkurpitsa ja jatka.

Lisää silputtu kaali ja jokunen desi vettä.

Anna hatua kannen alla miedolla lämmöllä.

Viipaloi porkkanat ja lisää ne kattilaan.

Lisää tomaattimurskat ja pyre.

Maistele ja lisää fondia maun mukaan.

Anna porista kauan.

Itse keitin noin 2 tuntia.

Annoskoko oli lopulta 5 x 405g

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 682 grammaa

Haanis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattipyree, Pirkka35g29kcal1.2g6.6g0.3g0.3g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g185g65kcal1.9g12.6g0.9g2.6g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g250g88kcal2.5g16.2g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Ruokaöljy keskiarvo 21g186kcal0g0g21g0g
Kesäkurpitsa zucchini 175g32kcal1g4.4g0.7g1.2g
Kiinankaali 425g85kcal6.6g9.6g1.3g3.8g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)15g15kcal1.1g2.6g0.1g0.3g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g75g21kcal0.5g4.5g0.2g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3412g1052kcal30.2g115.4g51.6g21g
Valittu annoskoko1706g526kcal15.1g57.7g25.8g10.5g
Annoskoko puolitettuna853g263kcal7.6g28.9g12.9g5.3g
Arvot/100g100g31kcal0.9g3.4g1.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428929