Lapinäijänkeitto

Ruskista öljyssä Saksanhirvikäristys.

Mausta grillaus- ja yleismausteella ja noin 1 tl suolalla.

Lisää perunasipulisekoitus ja kasvissuikaleet ja vettä niin, että kasvikset reilusti peittyvät, lisää myös kasvisliemikuutio ja lihaliemikuutio.

Keitä kypsäksi ja lisää sulatejuustot ja anna niiden sulaa.

Lisää lopuksi ruokakerma ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Sm1960

Sm1960 sanoi...

On muuten tosi hyvä ja nopeasti valmistuva sekä kevyt keitto, suosittelen lämpimästi:-)

maanantai 29.12.2008 klo 21:42

AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl18g154kcal0g0g17.5g0g
Saksanhirvikäristys, Lapin Liha (1pkt)280g375kcal56g0g16.8g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g117g292kcal16.3g4g23.3g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto70g196kcal13.3g0g15.4g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g583g239kcal8.2g47.2g1.7g0g
Perunasipulisekoitus (Rainbow), annos 100g350g227kcal5.6g52.5g0.3g0g
Flora ruokakerma 15 % 250g292g437kcal4.7g10.2g43.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3416g3839kcal208.2g227.8g237.4g0g
Valittu annoskoko1708g1920kcal104.1g113.9g118.7g0g
Annoskoko puolitettuna854g960kcal52.1g57g59.4g0g
Arvot/100g100g112kcal6.1g6.7g6.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94267