Creme Brulee

Erottele keltuaiset kulhoon.

Puolita vanlijatanko ja kaavi siemenet keltuaisten sekaan.

Lisää tomusokeri ja sekoita hyvin.

Siivilöi, valuta neljään vuokaan ja hyydytä uunissa vesihauteessa +190C 30min.

Jäähdytä.

Ennen tarjoilua sirottele pinnalle hienoa sokeria ja sulata puhalluslampulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Panze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1050g3466kcal21g31.5g367.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen210g69kcal6.9g10.3g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g175g700kcal0g175g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g210g134kcal7.3g0.4g52.5g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g63g205kcal4.7g34g4.4g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3416g9151kcal79.8g502.4g848.8g3.2g
Valittu annoskoko1708g4575kcal39.9g251.2g424.4g1.6g
Annoskoko puolitettuna854g2288kcal20g125.6g212.2g0.8g
Arvot/100g100g268kcal2.3g14.7g24.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135761