Hernekeitto PEKONILLA

1. Paista ruskista jauheliha ja pekoni yhdessä paistinpannulla

2. Laita herneet kiehumaan tunniksi

3. Lisää jauheliha/pekoniseos kattilaan

4. Keitä vielä tunti

5. Mausta suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK american pekoni 170g pakkaus12g37kcal1.4g0.1g3.5g0g
Herne 292g201kcal14.7g27.3g1.2g9g
Vesi1166g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 233g516kcal40.8g0g39.6g0g
Suola, annos 3g5.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3416g1509kcal113.8g54.8g88.6g18g
Valittu annoskoko1708g755kcal56.9g27.4g44.3g9g
Annoskoko puolitettuna854g377kcal28.5g13.7g22.2g4.5g
Arvot/100g100g44kcal3.3g1.6g2.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=419061