Kasvispannu

Paloittele kasvikset, kuumenna öljy pannulla.

Laita kasvikset kovuus/kypsymisjärjestyksesä pannulle, sekoittele välillä n. 10 min. Väriä saa tulla hieman.

Mausta ja hauduta vielä n. 10 min.
Kypsennysaika riippuu siitä haluaako pehmeää vai purekseltavaa.

:)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka3751g413kcal41.3g41.3g7.5g37.5g
Parsakaali brokkoli 2344g822kcal108.3g45.7g7g58.6g
Kesäkurpitsa zucchini 1875g339kcal10.5g46.9g7.5g13.1g
Valkokaali keräkaali 1875g521kcal22.3g76.1g3.8g39.4g
Rypsiöljy 94g829kcal0g0g93.8g0g
Suola, annos 3g28g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 9g26kcal1g3.6g0.3g2.5g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g23g75kcal0.2g18.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g6048kcal367.2g464.2g239.8g302.2g
Valittu annoskoko10000g3024kcal183.6g232.1g119.9g151.1g
Annoskoko puolitettuna5000g1512kcal91.8g116.1g60g75.6g
Arvot/100g100g30kcal1.8g2.3g1.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=340303