Pellavansiemenpatonki

Sekoita haaleaan veteen suola, soker ja hiiva.

Lisää joukkoon pellavarouhe ja jauhot.

Alusta taikina tasaiseksi ja kimmoisaksi.

Peitä taikina liinalla ja anna kohota.

Leivo kohonneesta taikinasta 3 patonkia.

Nosta leivinpaperin päälle uunipellille ja kohota hyvin.

Paista 225 asteessa n. 15min kunnes ne ovat kauniin vaalean ruskeita.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Amanda09
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 61g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1.6g6.6kcal0g1.6g0g0g
Hiiva, 50g10g6.2kcal1.3g0.1g0g0g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g31g148kcal7.5g10.2g8.8g8.7g
Vehnäjauho puolikarkea 66g228kcal6.8g46.4g0.8g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana342g776kcal31.2g116.6g19.2g22g
Valittu annoskoko171g388kcal15.6g58.3g9.6g11g
Annoskoko puolitettuna86g194kcal7.8g29.2g4.8g5.5g
Arvot/100g100g227kcal9.1g34.1g5.6g6.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121453