Raijan kaalilaatikko

Lisäksi pippuria, suolaa ja meiramia.

Silppua kasvikset, paista jauheliha, tee muna-kerma-maito seos ja lisää siihen mausteet.

Lado kaalta ja jauhelihaa ja bataattia pataan.

Kaada päälle munamaito.

Pinnalle siirappia, paista 175 asteessa ainakin 1 tunti.

Tarkasta välillä, ettei pinta pala.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali79g17kcal0.9g2.7g0.2g1.7g
Jauheliha, sika-nauta 23g50kcal3.9g0g3.8g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 2.8g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen25g8.4kcal0.8g1.2g0g0g
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)5.6g4.5kcal0.1g0.3g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.2g0g1g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.8g6.2kcal0g0g0.7g0g
Siirappi 1.1g3.4kcal0g0.8g0g0g
Ohrasuurimo 4.8g15kcal0.4g3g0.1g0.4g
Bataatti, kuorittu 20g16kcal0.3g3.3g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana342g271kcal15.4g22.8g12.6g5.4g
Valittu annoskoko171g136kcal7.7g11.4g6.3g2.7g
Annoskoko puolitettuna86g68kcal3.9g5.7g3.2g1.4g
Arvot/100g100g79kcal4.5g6.7g3.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=144704