Suklaafondant

Sulata rasva ja suklaa.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot siivilän läpi ja lisää varovasti sekoittain rasva-suklaaseos.

Nostele muffinssivuokiin ja paista 190 asteessa 10 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Daffodil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tummasuklaa (Panda), annos 100g30g160kcal1.5g15.5g9.6g0g
Kananmuna kuoreton 60g85kcal7.5g0.2g6.1g0g
Sokeri 32g130kcal0g32.1g0g0g
Euroshopper margariini 60 %22g122kcal0.2g0.2g13.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 12g42kcal1.3g8.6g0.1g0.4g
Kaakaojauhe, X-tra1.5g5.5kcal0.1g1.2g0g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g2.5g13kcal0.1g1.3g0.8g0g
Kananmuna kuoreton 4.9g7kcal0.6g0g0.5g0g
Sokeri 2.7g11kcal0g2.6g0g0g
Euroshopper margariini 60 %1.9g10kcal0g0g1.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1g3.5kcal0.1g0.7g0g0g
Kaakaojauhe, X-tra0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana342g1180kcal22.8g125g63.2g0.8g
Valittu annoskoko171g590kcal11.4g62.5g31.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna86g295kcal5.7g31.3g15.8g0.2g
Arvot/100g100g345kcal6.7g36.5g18.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151840