Jauhelihanyytit

Paista sipulit, jauheliha ja paprika.

Sulata sekaan Koskenlaskija-juusto.

Leikkaa voitaikinasta neliöitä, laita keskelle täyte ja taita.

Paista uunissa 225C n. 15min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 50g111kcal8.7g0g8.5g0g
Paprika, punainen13g3.2kcal0.1g0.6g0g0.2g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto31g87kcal5.9g0g6.9g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Voitaikina Myllyn Paras 500g62g240kcal3.8g18.5g16.9g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana342g895kcal37.8g40.2g64.6g3.2g
Valittu annoskoko171g448kcal18.9g20.1g32.3g1.6g
Annoskoko puolitettuna86g224kcal9.5g10.1g16.2g0.8g
Arvot/100g100g262kcal11.1g11.8g18.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158295