Iloleipurin banaanikakku

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

Sulata voi, anna jäähtyä.

Vatkaa muna ja sokeri, lisää voi, kuivat aineet ja soseutettu banaani.

Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan, paista 15-20 min/200 C.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 34g246kcal0.4g0.1g27.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 37g126kcal3.7g25.7g0.4g1.3g
Kananmuna kuorineen punnittu 32g40kcal3.5g0.1g2.9g0g
Sokeri 19g78kcal0g19.2g0g0g
Banaani, kuorittu 45g39kcal0.5g8.3g0.2g0.8g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g2.3g7kcal0.2g1.4g0.2g0.6g
Leivinjauhe 2.3g4kcal0.1g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana342g1079kcal16.8g111.4g62.4g5.4g
Valittu annoskoko171g539kcal8.4g55.7g31.2g2.7g
Annoskoko puolitettuna86g270kcal4.2g27.9g15.6g1.4g
Arvot/100g100g315kcal4.9g32.6g18.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264700