Karppi - kauraleipä 33,53%

Valmista ensin puuro ja lisää sitten muut aineet ja lusikoi kakkaroiksi pellille, leviävät uunissa sopiviksi.

raakapaino 920g

valmispaino 689g

hävikki siis 231g eli 33,53%
valmispainosta

valmispaino siis keskim. 28,7g/kpl

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Therezza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aitokaurahiutale (the2012) (Puuppola), annos 20g3.7g13kcal0.5g2.2g0.3g0.3g
Ruokasuola jodioitu 0.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 28g0kcal0g0g0g0g
Kaurakuitunen (the2012) (Hirvelä), annos 12g11g14kcal0.8g1.8g0.4g7.8g
Kananmuna kuoreton 37g53kcal4.7g0.1g3.8g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 4.6g31kcal1.2g0.3g2.7g0.6g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 5.4g17kcal1.6g0.4g1.1g1.6g
Kuohukerma laktoositon (thl2011) (Valio), annos 330g9g32kcal0.2g0.3g3.3g0g
Muksu luumua soseena (Muksu, nutricia), annos 215g6.9g3.2kcal0g0.7g0g0.1g
Maitorahka, pehmeä rasvaton 0,3% (Valio), annos 250g17g10kcal1.7g0.7g0g0g
Keso raejuusto (Arla), annos 100g20g14kcal2.1g0.5g0.3g0g
Mantelijauhe (the2012) (Sallinen), annos 75g20g117kcal4.4g4g10.2g2.1g
Kaurajauho 6.5g24kcal0.9g3.7g0.5g0.7g
Leivinjauhe 1.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana342g663kcal36.4g30.8g45.2g26.4g
Valittu annoskoko171g332kcal18.2g15.4g22.6g13.2g
Annoskoko puolitettuna86g166kcal9.1g7.7g11.3g6.6g
Arvot/100g100g194kcal10.6g9g13.2g7.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268098