Puolukkapiirakka

Pohjaan:
60g sulaa voita
loraus kermaa
muna
makeutus oman maun mukaan
Ylläolevat vatkataan sähkövatkaimella kuohkeaksi jonka jälkeen lisätään noin 100g jauhettua mantelia ja jatketaan vatkausta.

Lopuksi sekoittaen sekaan 2 teeluskaa leivinjauhetta

Esipaisto 200 asteessa noin kymppiminsa
jonka jälkeen päälle ensin mustikkaa ja vattua täysin sulaneina ja valutettuina.

Ja niiden päälle seos jossa
desi kermaa, 200g haluamaansa tuorejuustoa(ricotta tai mascarpone mun suosikit)
yks muna, vaniljatangon sisukset ja haluamansa makeutus.

Paistetaan 200 asteessa ja noin puol tuntia.

Jäähdytetään kunnolla ennen nauttimist

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 152 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 14g102kcal0.2g0.1g11.4g0g
Kananmuna kuoreton 16g22kcal1.9g0g1.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 28g93kcal0.6g0.8g9.9g0g
Manteli 14g87kcal3.4g0.9g7.6g1g
Leivinjauhe 1.4g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g28g72kcal1.7g0.9g6.7g0g
Aprikoosihillo (St. dalfour), annos 15g3.5g7.9kcal0g2g0g0g
Puolukka 42g16kcal0.2g2.9g0.2g1.1g
Tyrnimarja 21g19kcal0.2g1.3g1.1g1.3g
Sitruunamehu, laimentamaton2.8g0.6kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana342g844kcal16.6g18.8g77g6.8g
Valittu annoskoko171g422kcal8.3g9.4g38.5g3.4g
Annoskoko puolitettuna86g211kcal4.2g4.7g19.3g1.7g
Arvot/100g100g247kcal4.9g5.5g22.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339409