Parsakaali-kukkakaali-broilerigratiini

Mukaeltu ohje karppaus.

Infon gratiinista:
Broilerigratiini (karppaus.

Info)
Kaikki yhdestä vuoasta

neljä annosta

500 g kukkakaalia
500 g parsakaalia
400 g maustamattomia broilerisuikaleita
1 prk sipulin makuista Créme bonjour cuisinea
2 dl kuohukermaa
2 rkl oliiviöljyä
150 g emmentaljuustoraastetta
currya
garam masalaa
suolaa
mustapippuria

Kuumenna paistinpannulla puolet oliiviöljystä.

Lisää curry ja garam masala ja annan niiden paahtua hetki, älä kuitenkaan anna mausteiden palaa.

Lisää broilerisuikaleet ja paista ne lähes kypsäksi.

Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Voitele uunivuoka öljyllä.

Laita vuokaan kaalit ja broilerisuikaleet.

Sekoita Créme bonjour ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan.

Voit lisätä vielä tähän suolaa ja pippuria jos haluat.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Lisää sen jälkeen juustoraaste ja paista vielä vartin verran tai kunnes juustoraaste on sulanut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Siiripiri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 42g15kcal1.9g0.8g0.1g1g
Kukkakaali 42g10kcal0.8g0.9g0.1g1g
Broilerisuikale, keskiarvo 42g51kcal8.9g0g1.7g0g
Tuorejuusto kevyt, Pirkka, ruohosipuli17g30kcal0.8g1.1g2.5g0g
Kuohukerma,valio,2dl17g57kcal0.3g0.5g5.8g0g
Emmentaljuustoraaste (Arla), annos 150g13g36kcal4.1g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana342g397kcal33.6g6.6g24.6g4g
Valittu annoskoko171g198kcal16.8g3.3g12.3g2g
Annoskoko puolitettuna86g99kcal8.4g1.7g6.2g1g
Arvot/100g100g116kcal9.8g1.9g7.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=404197