Raparperipiirakka

Vatkaa sokeri ja rasva vaahdoksi.

Lisää muna hyvin vatkaten.

Lisää jauhot ja hiutaleet.

Voitele vuoka-> levitä taikinaa myös reunoille.

Sekoita vaniljakastikejauhe+maito vispilällä tasaiseksi.

Laita jääkaappiin 10 minuutiksi.

Rouhi suklaa ja sekoita joukkoon.

Pese ja kuori raparperi.

Pilko 1/2 cm:n siivuiksi.

Levitä vuokaan taikinan päälle kastike ja painele pintaan raparperit.

Paista uunissa 200 asteessa 30-35 min. Suojaa pinta foliolla, kun se on saanut hieman väriä.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Selo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Steviasokeri 1dl = 45g (Dansucker), annos 45g5.6g23kcal0g5.6g0g0g
Virilo kookosöljy, kylmäpuristettu luomu (Ölmuhle), annos 7g14g124kcal0g0g13.7g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen5g36kcal0g0g4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 7.5g9kcal0.8g0g0.7g0g
Grahamjauho 14g45kcal1.4g8.3g0.3g1.4g
Neljänviljanhiutale 3.7g12kcal0.4g2.2g0.1g0.4g
Vaniljakastike, Vanhan ajan 2 x 63 g (Blå band), annos 16g16g64kcal0.5g14.1g0.6g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 56g15kcal1.9g1.7g0g0g
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g13g70kcal0.8g7.1g0.5g0g
Raparperi 37g13kcal0.3g2.1g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana342g821kcal12.2g82.2g39.8g4.6g
Valittu annoskoko171g410kcal6.1g41.1g19.9g2.3g
Annoskoko puolitettuna86g205kcal3.1g20.6g10g1.2g
Arvot/100g100g240kcal3.6g24g11.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428044