Herkkumakaronlaatikko a la Maire

Laita makaronit kiehumaan suolalla maustettuunveteen ja uuni lämpiämään 200C.

Paahda jauheliha silputunsipulinkera.

Ota iso kulho, jossa sekoitat tomaattimurskat, smetanat, murskatut valkosipulit, musta ja valkopippurirouheet lihaseoksen sekä puolet juustoraasteesta.

Suolaa2-3 tl.
Laita isoon vuokaan vuorotellen makaronia ja lihaseosta päälimmäiseksi
100g juustraastetta.

Uuniin noin tunniksi

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Singoalla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha56g93kcal10.7g0g5.6g0g
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Makaroni, keitetty, suolaa 25g24kcal0.7g4.8g0.1g0.2g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 56g17kcal0.3g3g0.1g1.1g
Smetana, rasvaa n. 40 % 14g55kcal0.3g0.3g5.9g0g
Valkosipuli 0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Juustoraaste emmental punaleima14g55kcal4.1g0g4.2g0g
Mineraalisuola keskiarvo 1.1g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.4kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana342g491kcal32.4g16.8g31.8g3g
Valittu annoskoko171g246kcal16.2g8.4g15.9g1.5g
Annoskoko puolitettuna86g123kcal8.1g4.2g8g0.8g
Arvot/100g100g144kcal9.5g4.9g9.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=449429