Härkäpapukasvispihvit

Raasta juurekset.

Sekoita kaikki ainekset kulhossa tasaiseksi ja anna seistä n. puolisen tuntia.

Voitele pellille levitetty leivinpaperi margariinilla ja muotoile käsin pihvit.

Voitele myös päältä.

Paista 200 C noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Borago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 15g10kcal0.1g1.8g0.1g0.7g
Porkkana 40g13kcal0.2g2.2g0.1g1g
Peruna, vanha, kuorittu 33g25kcal0.6g5g0.1g0.3g
Härkäpapurouhe, raakana, 1 dl = 70 g (Lassilan tila), annos 50g13g50kcal4g7.7g0.3g0.3g
Grahamjauho 10g34kcal1.1g6.3g0.2g1g
Ruokasuola jodioitu 1.7g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Ketchup (Felix), annos 100g2.5g1.9kcal0g0.5g0g0g
Flora culinesse6.3g46kcal0g0g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana342g358kcal12g47g11.8g6.6g
Valittu annoskoko171g179kcal6g23.5g5.9g3.3g
Annoskoko puolitettuna86g89kcal3g11.8g3g1.7g
Arvot/100g100g105kcal3.5g13.7g3.4g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421237