Tonnikalakastike

Kuullota purjosuikaleet kattilassa rypsiöljyssä.

Lisää tonnikala (josta suurin neste poistettu) ja sekoita tasaiseksi.

Lisää kerma ja ketsuppi ja sekoita.

Lisää vettä tarvittaessa notkistamaan kastiketta.

Kuumenne miedolla lämmöllä.

Mausta makusi mukaan suolalla ja sitruunapippurilla.

Tarjoa tumman spagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli21g4kcal0.4g0.5g0g0.4g
Täyteläinen ruoka 2% HYLA (Valio), annos 330g69g41kcal2.1g5.2g1.4g0g
Ketsuppi, Heinz16g16kcal0.1g3.8g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 21g0kcal0g0g0g0g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)44g48kcal10.9g0g0.4g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana343g249kcal27g19g7g1.2g
Valittu annoskoko171g124kcal13.5g9.5g3.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna86g62kcal6.8g4.8g1.8g0.3g
Arvot/100g100g73kcal7.9g5.5g2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113341