Pippuripossu

Leikkaa possu suurehkoiksi paloiksi tai pihviksi.

Ruskista pannulla öljyssä sipulit sekä possuille ruskea pinta.

Lisää myös suola ruskistusvaiheessa.

Laita possut ja sipulit uunivuokaan.

Paloittele päälle Mustapekka-juusto sekä kaada ruokakerma.

Laita uuniin 200 c:seen n. pariksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 137 grammaa

Hippomus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 94g117kcal19.7g0g4.2g0g
Valio Viola Mustapekka 100g21g98kcal2.5g1.5g9.2g0g
Ruokaöljy keskiarvo 2.9g26kcal0g0g2.9g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Ruokakerma 5%, Valio42g27kcal0.6g1.8g2.1g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana342g544kcal46g7.8g36.8g0.4g
Valittu annoskoko171g272kcal23g3.9g18.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna86g136kcal11.5g2g9.2g0.1g
Arvot/100g100g159kcal13.4g2.3g10.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173474