Karpin Kaalilaatikko

Suikaloi kaali.

Silppua sipuli ja valkosipuli.

Kuullota vihanneksia öljyssä.

Lisää 1 litra kasvislientä ja keitä kypsäksi.

Ruskista jauheliha ja mausta suolalla, mustapippurilla, maustepippurilla, paprikalla ja meiramilla.

Valuta kaalin keitinneste pois ja jäähdytä ainekset.

Sekoita ainekset keskenään ja lisää kananmunat.

Rasvaa vuoka voilla ja paista 1 tunti, 175 C.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali, keitetty/paistettu 104g87kcal1.3g4.5g6.6g2.3g
Jauheliha, sika-nauta 42g92kcal7.3g0g7.1g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)10g13kcal1.1g0g0.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g1g7.6kcal0g0g0.8g0g
Kasvisliemikuutio 1.1g3.5kcal0.1g0.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana342g442kcal20g10.8g34.6g5g
Valittu annoskoko171g221kcal10g5.4g17.3g2.5g
Annoskoko puolitettuna86g111kcal5g2.7g8.7g1.3g
Arvot/100g100g129kcal5.8g3.2g10.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=246064