Linssi-juustokeitto

Kuutioi kasvikset pieniksi, ja pehmitä pannulla öljyssä tomaattipyreen kanssa.

Lisää vesi ja liemikuutiot, linssit, hieman cayennepippuria (ja garam masalaa) ja keitä hiljaa poreillen 15-20 minuuttia kunnes linssit on kypsiä.

Ota kattila levyltä, lisää sulatejuusto ja anna sen sulaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green19g61kcal4.5g9.2g0.2g2.2g
Sipuli 4.7g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Paprika punainen 16g4.7kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Porkkana 12g4kcal0.1g0.7g0g0.3g
Oliiviöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Tomaattisose tomaattipyree 2.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 2.1g6.3kcal0.2g0.3g0.5g0g
Paprika-sipuli tuorejuusto (Rainbow), annos 200g19g30kcal1.5g0.9g2.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana343g264kcal13.2g24.8g11g6.4g
Valittu annoskoko171g132kcal6.6g12.4g5.5g3.2g
Annoskoko puolitettuna86g66kcal3.3g6.2g2.8g1.6g
Arvot/100g100g77kcal3.9g7.2g3.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215764