Mausteinen makkarapata

Pekonit, makkarat ja sipuli silputaan ja paistetaan.

Joukkoon lisätään muut aineet viimeisenä kesäkurpitsa.

Kiehutellaan jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Hilduri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makkara (Portti), annos 100g44g109kcal6.6g0.4g9.2g0g
Pekoniviipaleet Järvi-Suomi19g88kcal2g0.2g8.9g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g44g15kcal0.4g3g0.2g0.6g
Salsa medium (Rainbow)14g3.6kcal0.2g0.6g0g0.2g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g6.6g22kcal0.1g0.2g2.3g0g
Kesäkurpitsa33g5.6kcal0.1g0.8g0.2g0.2g
Sipuli (kuorittu)11g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Chili paprika punainen1.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana343g494kcal19g11.6g41.6g2.4g
Valittu annoskoko172g247kcal9.5g5.8g20.8g1.2g
Annoskoko puolitettuna86g123kcal4.8g2.9g10.4g0.6g
Arvot/100g100g144kcal5.5g3.4g12.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=200274