Mustikkapaistos

Sekoita 1 tl leivinjauhe 1½ dl jauhoihin ja sekoita paistospohjan ainekset (1 dl ruishiutaleita, 1 dl fariinisokeria, 1 dl voisulaa, muna) keskenään taikinaksi.

Painele taikina jauhotetuin käsin voidellun ja ruishiutaleilla leivitetyn vuoan pohjalle.

Levitä päälle mustikat (3 dl). Sekoita muruseos (½dl voisulaa, 1 dl fariinisokeria, 2 dl ruishiutaleita) ja ripottele seos mustikoiden päälle.

Paista 200 asteessa alatasolla n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Erikoisvehnäjauho, Pouta, 1dl22g79kcal2.6g15.5g0.5g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Ruishiutaleet, Myllyn paras (1dl=40g)26g80kcal2.5g16.1g0.5g3.8g
Fariinisokeri38g155kcal0g38.2g0g0g
Voi 33g238kcal0.4g0.1g26.6g0g
Muna, annos 60g13g12kcal1g0.1g0.8g0g
Mustikka metsä- 39g17kcal0.2g2.5g0.2g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana343g1160kcal13.4g145g57.2g10.2g
Valittu annoskoko171g580kcal6.7g72.5g28.6g5.1g
Annoskoko puolitettuna86g290kcal3.4g36.3g14.3g2.6g
Arvot/100g100g339kcal3.9g42.3g16.7g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300592