Parsakaali-kukkakaalikeitto

Kuullota sipuli ja pilkotut kaalien varret öljyssä kattilassa.

Keitä kasvikset pehmeiksi suolavedessä.

Kaada vesi talteen ja soseuta kasvikset.

Lisää vettä, maitoa ja mausteita maun ja halutun koostumuksen mukaan.

Kiehauta (muista vahtia, ettei pala pohjaan!) vielä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl29g8.8kcal1.3g0.6g0.1g0.5g
Kukkakaali 50g12kcal0.9g1.1g0.2g1.2g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.4g3.7kcal0g0g0.4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen33g11kcal1.1g1.6g0g0g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana343g76kcal6.8g7.6g1.4g3.6g
Valittu annoskoko171g38kcal3.4g3.8g0.7g1.8g
Annoskoko puolitettuna86g19kcal1.7g1.9g0.4g0.9g
Arvot/100g100g22kcal2g2.2g0.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307892