Mustikkapannari

Sekoita kaikki ainekset paitsi mustikat ja anna taikinan turvota jääkaapissa.

Kaada pellille leivinpaperin päälle ja ripottele mustikat pinnalle. 200 astetta, 30 min. Ei kovin makea, voi lisätä sokeria tai tarjota hillon tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen77g25kcal2.5g3.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 36g122kcal3.6g24.9g0.4g1.2g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.5g1kcal0g0.2g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.5g1.7kcal0.1g0.3g0g0.2g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.5g2.2kcal0g0.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 18g26kcal2.3g0.1g1.8g0g
Mustikka metsä- 33g14kcal0.2g2.1g0.2g1.1g
Hermesetas -neste1.1g0kcal0g0g0g0g
Flora ruoka kevyt & paksu5.5g3.3kcal0.1g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana343g391kcal17.6g64.2g5.2g5g
Valittu annoskoko171g196kcal8.8g32.1g2.6g2.5g
Annoskoko puolitettuna86g98kcal4.4g16.1g1.3g1.3g
Arvot/100g100g114kcal5.1g18.7g1.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=370321