Papusienivuoka

Kuullota sipulit ja ihan pieniksi kuutioidut porkkanat öljyssä puolipehmeiksi.

Lisää pieneksi pilkotut tomaatit, purjo ja valkosipuli sekä pure ja fariinisokeri.

Hauduta kypsäksi.

Lisää kypsät pavut ja sienet sekä haluamasi mausteet (mm. mustapippuri ja yrtit sopivat hyvin), sekoita ja kaada ruoka uunivuokaan.

Hauduta uunissa noin 45 min.

Mikäli haluat, voit lisätä vuokaan myös siankylkeä, kinkkua tai pekonia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Purjosipuli 13g2.9kcal0.2g0.3g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g16g4.6kcal0.1g1g0g0.4g
Tomaatti, tuore25g5.1kcal0.2g1g0.1g0.4g
Papu valkoinen, keitetty 25g27kcal2.1g3.5g0.1g1.8g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk18g6.8kcal0.3g1.3g0g0.9g
Fariinisokeri1.9g7.6kcal0g1.9g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g63g19kcal0.6g2.5g0.2g0g
Oliiviöljy 3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana343g209kcal7.2g23.8g7.6g7.8g
Valittu annoskoko172g105kcal3.6g11.9g3.8g3.9g
Annoskoko puolitettuna86g52kcal1.8g6g1.9g2g
Arvot/100g100g61kcal2.1g6.9g2.2g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=88914