Flunssan tappaja-jauhelihakastike

Hienonna sipulit, valkosipulit ja jalapenot.

Kuullota ja mausta suolalla ja pippurilla, pippuria saa olla reippaasti.

Lisää jauheliha ja kypsennä.

Lopuksi lisää pastakastike ja anna hautua noin 15-30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Cyemre
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 56g180kcal15.1g0g13.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7g7.3kcal0.6g1.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)21g5.7kcal0.3g1g0g0.4g
Kookosöljy 100g1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Sugo di pomodoro arrabbiata piccante (Combino), annos 530g75g38kcal1g5.6g0.8g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g2.1g1.6kcal0.2g0.2g0g0g
Jalapeño ((tuore)), annos 20g7g2.1kcal0.1g0.4g0.1g0.2g
Ketsuppi, Heinz, reduced sugar & salt (Heinz)2.1g1.6kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana343g498kcal34.6g17.2g31.6g1.4g
Valittu annoskoko172g249kcal17.3g8.6g15.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna86g125kcal8.7g4.3g7.9g0.4g
Arvot/100g100g145kcal10.1g5g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=287536