Kanajauhelihakastike

Ruskista jauheliha pannulla rypsiöljyssä.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Sekoita ruskeakastike 3dl vettä ja lisää joukkoon.

Anna kiehahtaa ja lisää tomaattimurska.

Anna kiehua hiljalleen, kunnes kastike on hieman paksumpaa (n.5-10min).

Testaa maku ja tarvittaessa lisää suolaa ja/tai pippuria.

Tarjoile täysjyväspagetin tai vaikka perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Davil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia100g140kcal17g0g8g0g
Ruskeakastike, Knorr, (1annos=1dl=40kcal)2.4g10kcal0.2g1.5g0.4g0g
Pirkka Tomaattimurska 500g63g19kcal0.6g3.8g0.1g0g
Rypsiöljy 6.7g60kcal0g0g6.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana343g457kcal35.6g10.6g30.4g0g
Valittu annoskoko172g229kcal17.8g5.3g15.2g0g
Annoskoko puolitettuna86g114kcal8.9g2.7g7.6g0g
Arvot/100g100g133kcal10.4g3.1g8.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296435