Jauheliha-kasvispata

Pese, kuori ja kuutioi porkkanat.

Paista jauheliha ja mausta halutessasi jauhelihamausteella.

Lisää joukkoon kasvikset ja paista kunnes kasvikset ovat sulia.

Lisää joukkoon kermat, vesi ja liemikuutiot.

Keitä hiljalleen välillä sekoittaen kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarkista maku.

Tarjoa muusin tai perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 229 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 17g53kcal4.5g0g4g0g
Nuppuvihannes kukkakaali, porkkana, parsakaali 33g10kcal0.6g1.2g0.1g0.8g
Pakastevihannes (Findus), annos 750g33g10kcal0.5g1.5g0.1g0.8g
Laktoositon kolmen sipulin ruokakerma (Valio), annos 250g21g23kcal0.6g0.7g2.1g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g17g27kcal0.3g0.6g2.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g1g2.1kcal0.1g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana344g250kcal13.2g8.4g17.8g3.2g
Valittu annoskoko172g125kcal6.6g4.2g8.9g1.6g
Annoskoko puolitettuna86g63kcal3.3g2.1g4.5g0.8g
Arvot/100g100g73kcal3.8g2.4g5.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=212401