Tomaatti-juures-jauhelihavuoka (karppi)

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää silputtu sipuli mukaan.

Mausta.

Laita jauheliha ja raastetut juurekset kerroksittain vuokaan.

Päälimmäiseksi tomaattimurska, oregano ja juustoraaste.

mausteita maun mukaan
mustapippuria myllystä
oreganoa

kypsennä juuresvuoka uunin 200 asteisen alimmalla tasolla noin 50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Viku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g75g19kcal0.8g3.7g0.2g1.9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha38g62kcal7.1g0g3.8g0g
Sipuli (kuorittu)8.4g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Tomaattimurska Eldorado37g7.3kcal0.4g1.3g0g0.5g
Juustoraaste kevyt emmental (Ingman), annos 150g14g41kcal4.6g0.2g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana343g263kcal26g11.2g12.8g5g
Valittu annoskoko172g132kcal13g5.6g6.4g2.5g
Annoskoko puolitettuna86g66kcal6.5g2.8g3.2g1.3g
Arvot/100g100g77kcal7.6g3.3g3.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99763