Lohipiirakka (karppi)

Sekoita mantelijauhot, leseet ja suola.

Nypi pehmennyt voi kuiva-aineiden sekaan.

Lisää valkuainen ja sekoita tasaiseksi.

Levitä leivinpaperin päälle piirakkavuokaan (n. 30 cm halkaisija).

Esikypsennä uunissa 175-200 asteessa, kunnes pinta saa ruskeaa väriä.

Jäähdytä hieman.

Sekoita täyteen ainekset kulhossa ja levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Uuniin n. 225 asteeseen kunnes pinta on reilusti ruskea ja täytteet kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Mauri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g19g109kcal4.1g3.7g9.5g0g
Leseseos (3 viljan)5.5g14kcal0.9g1.9g0.3g1.6g
Voi 7.8g57kcal0.1g0g6.3g0g
Valkuainen (100g)6.2g2.6kcal0.6g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee 63g122kcal11.7g0g8.4g0g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g12g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 17g25kcal2.1g0.1g1.8g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g23g66kcal0.6g0.8g6.6g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper11g32kcal2.8g0g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana344g861kcal46.2g14.8g70.4g3.8g
Valittu annoskoko172g430kcal23.1g7.4g35.2g1.9g
Annoskoko puolitettuna86g215kcal11.6g3.7g17.6g1g
Arvot/100g100g251kcal13.4g4.3g20.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267179