Bataatti-parsakaali-vuoka

Kuori ja pilko bataatti sopivan pieniksi kuutioiksi, samoin paprika ja mausta pippurilla (musta-/sitruunapippuri), parsakaalit nuput ja nesteeksi kookosmaito.

Mikrossa kuvun alla n. 10 min tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Sopii näin yksinään tai lisukkeeksi esimerkiksi ohuille broilerinfileille.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 78g63kcal1.2g13.1g0g2.3g
Paprika, punainen31g8kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Parsakaali brokkoli 31g11kcal1.4g0.6g0.1g0.8g
Kara kookosmaito (Kara), annos 100g31g53kcal0.5g0.7g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana344g271kcal6.8g31.6g11g7.4g
Valittu annoskoko172g135kcal3.4g15.8g5.5g3.7g
Annoskoko puolitettuna86g68kcal1.7g7.9g2.8g1.9g
Arvot/100g100g79kcal2g9.2g3.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=363462