Tonnikalapasta

Keitä makaronit ( 50g ), laita tonnikala, paprikat, sipuli ja halutessasi ( tarvittaessa ) tilkka oliiviöljyä pannulle.

Paista miedolla lämmöllä kunnes sipuli ja paprikat ovat pehmeitä.

Mausta mielesi mukaan.

Esim. suolalla, mustapippurilla ja persiljalla.

Lisää lopuksi keitetyt makaronit joukkoon, sekoita ja ruoka on valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Maio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka makaroni31g109kcal4.1g21.9g0.6g0g
Tonnikala, vedessä, Pirkka, ½ prk78g78kcal18g0g0.4g0g
Paprika keltainen 28g8.5kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Paprika, punainen31g8kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Oliiviöljy 3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana344g463kcal45.4g49.4g8.6g2.4g
Valittu annoskoko172g232kcal22.7g24.7g4.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna86g116kcal11.4g12.4g2.2g0.6g
Arvot/100g100g135kcal13.2g14.4g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=402217