Porkkanainen jauhelihakastike

Raasta kuoritut porkkanat ja pilko sipuli.

Ruskista jauheliha.

Lisää porkkanaraaste ja sipuli.

Anna niiden kuullottua.

Kaada pannulle pastakastike.

Huuhdo purkki vedellä ja lisää pannulle.

Lisää suola.

Kuutio tomaatit.

Lisää tomaatit ja ruokakerma.

Kuumenna ja koristele persiljalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha44g73kcal8.3g0g4.4g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g22g6.1kcal0.1g1.3g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Pastakastike toscana (Rainbow), annos 420g46g25kcal0.7g3g1.1g0g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g22g4.4kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Creme bonjour ruokakerma pippuri (Unilever finland oy), annos 100g22g37kcal0.5g1.3g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana344g294kcal19.6g13.4g17.8g1.8g
Valittu annoskoko172g147kcal9.8g6.7g8.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna86g74kcal4.9g3.4g4.5g0.5g
Arvot/100g100g86kcal5.7g3.9g5.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266348