Kesäkurpitsa pekonipaistos (Karpin keittokirja)

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota voissa ja kypsennä.

Mausta lisää kerma ja sulatejuusto.

Hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1013g183kcal5.7g25.3g4.1g7.1g
Sipuli (kuorittu)68g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]270g911kcal32.4g0g99.9g0g
Sulatejuusto,koskenlaskija,valio113g315kcal21.4g0g24.8g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)225g360kcal6.1g6.1g33.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g23g164kcal0.2g0.2g18g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3420g3903kcal133.4g69.6g361.2g16.4g
Valittu annoskoko1710g1952kcal66.7g34.8g180.6g8.2g
Annoskoko puolitettuna855g976kcal33.4g17.4g90.3g4.1g
Arvot/100g100g114kcal3.9g2g10.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358272