Remulade kastike

Silppua sipuli mahdollisimman pieneksi.

Raasta porkkana hienolla terällä.

Silppua maustekurkku pieneksi, samoin anjovikset.

Murskaa kaprikset.

Sekoita ranskankerma ja majoneesi keskenään.

Lisää siihen puolikkaan sitruunaan mehu ja sekoita tasaiseksi.

Lisää hunaja ja sinappi.

Sekoita tasaiseksi.

Lisää seokseen, sipuli, porkkana, kapris, anjovis ja kurkku sekä hienonnettu tuore persilja.

Lisää lopuksi pippurit.

Anna maustua jääkaapissa ainakin tunti.

Kastike säilyy noin viikon.

Sopii hyvin grillatun, paneroidun tai paistetun kalan kanssa, sekä kasviksille.

Kalaton vaihtoehto, kun jättää anjovikset pois.

Sipulikaan ei välttämätön.

Niin eikä hunaja, jos ei pidä makeasta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Urhmik
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskankerma Valio451g1262kcal11.3g15.8g126.2g0g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 428g1273kcal6.4g27.3g128.4g0.2g
Maustekurkku sokerisuolattu 180g36kcal1.2g5.4g0.2g3.2g
Kapris etikkaliemessä, Figaro68g21kcal1.4g2.8g0.3g2.2g
Sipuli (kuorittu)135g37kcal1.8g6.5g0.3g2.3g
Hunaja 29g97kcal0.1g23.7g0g0g
Sinappi (teollinen)23g29kcal1g3.2g1.4g0g
Porkkana 113g37kcal0.7g6.3g0.2g2.9g
Anjovis-filee, 1 kpl135g284kcal12.8g18.9g17.6g0g
Valkopippuri 4.5g13kcal0.5g1.9g0.1g1.2g
Mustapippuri 9g25kcal1g3.5g0.3g2.4g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 135g29kcal0.4g2.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3420g6283kcal77.2g235g550g29g
Valittu annoskoko1710g3141kcal38.6g117.5g275g14.5g
Annoskoko puolitettuna855g1571kcal19.3g58.8g137.5g7.3g
Arvot/100g100g184kcal2.3g6.9g16.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167171