Pannari (Devo Pern)

HUOM! Devo Pernin pannari ei ole hätähousuille!

Kuivat ainekset sekoitetaan ensin keskenään ja maito lisätään 2dl:n erissä hyvin sekoittaen.

Lisää vielä rasva ja anna taikinan turvota vähintään puolisen tuntia.

Lisää munat ja turvota vielä vähintään puoli tuntia.

Taikina uunipeltiin leivinpaperille ja uuniin 200 asteeseen noin 25 minuutiksi.

Jos jostain syystä on posketon kiire, kannattaa laistaa vain jälkimmäisestä turvotuksesta.

Mitä pidemmät turvotusajat, sitä isommat "tissit"!

Meillä reseptiin kätkeytyy maidoksi laktoositon kevytmaitojuoma ja voisulaksi laktoositon Oivariini.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 294g1009kcal30g205.8g3.5g10.3g
Sokeri 192g780kcal0g192.1g0g0g
Leivinjauhe 5.7g10kcal0.3g2.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g14g54kcal0g13.4g0g0g
Laktoositon maitojuoma (Valio), annos 200g905g353kcal29.9g28g13.6g0g
Kananmuna kuoreton 187g266kcal23.3g0.6g19.1g0g
Oivariini, laktoositon (Valio), annos 5g113g769kcal1.1g1.1g84.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3420g6483kcal169.2g886.2g242g20.6g
Valittu annoskoko1710g3242kcal84.6g443.1g121g10.3g
Annoskoko puolitettuna855g1621kcal42.3g221.6g60.5g5.2g
Arvot/100g100g190kcal4.9g25.9g7.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249655