Porkkana-parsakaalikeitto

Kuori ja paloittele (pieniä /keskikokoisia 7kpl) ja laita kiehumaan veteen (1-1,5 litraa).

Lisää punaiset linssit (2dl) ja keitä noin 15 -20 min. Paloittele ison parsakaalin nuput ja lisää keittoon.

Keitä noin 5 min. Leikkaa joukkoon runsaasti persiljaa.

Mausta muskottipähkinällä.

Lopuksi soseuta keitto.

Voit lisätä myös kasivsöljyä lopuksi.

(Öljyä ei tavitse kuumentaa.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 677g221kcal4.2g37.6g1.4g17.3g
Parsakaali brokkoli 564g198kcal26.1g11g1.7g14.1g
Punaisia linssejä (Gogreen), annos 100g451g1557kcal112.8g267.1g9.9g48.7g
Persilja 18g4.9kcal0.2g0.2g0g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3420g3961kcal286.6g631.8g26g163g
Valittu annoskoko1710g1980kcal143.3g315.9g13g81.5g
Annoskoko puolitettuna855g990kcal71.7g158g6.5g40.8g
Arvot/100g100g116kcal8.4g18.5g0.8g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=250549