Broilerin rintafilee appelsiinikastikkeessa

Nuiji jokainen broilerinrinta kevyesti.

Kuumenna paistokasarissa rasva ja nosta lihat siihen muutama kerrallaan niin, että täytät pannun pohjasta korkeintaan 2/3. Ruskista fileet joka puolelta.

Levitä fileet vierekkäin paistokasariin ja mausta pippurilla, hunajalla ja vähällä määrällä suolaa.

Lisää päälle itse puristettu appelsiinimehu tai tölkkimehu.

Kiehauta ja kääntele paloja välillä 5-10 minuuttia.

Alenna levyn lämpöä ja suurusta kastike pakkauksen ohjeen mukaan.

Lisää mausteeksi hiukan sokeria, jos kastike tuntuu happamelta, ja loputkin ohjeen mausteet (yrttisuola, rakuuna).

Hauduta lihat täysin kypsiksi kastikkeessaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin nahaton rintafilee1103g1136kcal254.8g0g16.5g0g
Voi 35g255kcal0.4g0.1g28.5g0g
Hunaja 50g166kcal0.3g40.5g0g0g
Appelsiinimehu, 2 dl502g225kcal1.5g50.1g0.5g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g20g74kcal0.2g16.8g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3420g3712kcal514.4g215g92.2g0g
Valittu annoskoko1710g1856kcal257.2g107.5g46.1g0g
Annoskoko puolitettuna855g928kcal128.6g53.8g23.1g0g
Arvot/100g100g109kcal15g6.3g2.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=324007