Parsakaalikukkakaalikeitto

Keitä kattilassa about 5-6 dl vettä ja lihaliemikuutio.

Kun kiehumista ilmenee, lisää pakastevihannekset seuraksi.

Mukaan mahtuu vielä sitruunamehua pari lorausta, laakerinlehti, paljon mustapippuria ja hippuset kurkumaa ja korianteria.

Kun vihannekset on kypsiä ( ei tapettuja )
niin nosta kattila liedeltä, soseuta litku ja lisää joukkoon 200g keso raejuustoa ja 100 ruokakermaa.

Jos on liian löysää tavaraa niin voi suurusta vaikka vehnäjauholla/munalla.

Hyvää tulee.

Reseptissä ei huomioitu vettä erikseen eli on pikkasen vielä vähemmän kaloreita/100g

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 760 grammaa

Yildiz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl23g56kcal2.7g0.3g5g0g
Kukkakaali, pakaste, Apetit563g96kcal9g12.4g1.1g10.7g
Parsakaali, pakaste, Apetit450g95kcal14.9g8.6g0g11.3g
Ruokakerma 5%, Valio225g146kcal3.4g9.4g11.2g0g
Raejuusto, Keso, maustamaton 1,5% (Arla)450g315kcal49.5g11.3g6.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3420g1415kcal159g84g48.2g44g
Valittu annoskoko1710g708kcal79.5g42g24.1g22g
Annoskoko puolitettuna855g354kcal39.8g21g12.1g11g
Arvot/100g100g41kcal4.6g2.5g1.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=46604