Herkkumakaronilaatikko

1. sipuli silpuksi ja öljyn kanssa kattilaan, jauheliha perään (uuni lämpiämään 200 asteeseen)
2. lisätään porkkanaraaste ja soijarouhe (turvotettu lihaliemessä)
3. lisätään lihaliemi ja koskenlaskija
4. kun koskenlaskija on sulanut, lisätään kananmunat ja mausteet
5. pasta sekaan viimeisenä ja uuniin n. 30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 380 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi601g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl11g101kcal0g0g11.3g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 94g279kcal17.4g2.3g22.5g0g
Tomaatti 150g34kcal0.8g5.2g0.5g2.1g
Kananmuna kuorineen punnittu 51g64kcal5.6g0.1g4.6g0g
Makaroni, tumma 225g810kcal30.4g148g6.8g13.3g
Porkkana 75g25kcal0.5g4.2g0.2g1.9g
Lihaliemijauhe/tiiviste 7.5g22kcal0.8g1.1g1.6g0g
Soijarouhe, vaalea 45g173kcal17.3g20.9g1g4.6g
Atria kevyt jauheliha300g510kcal57.1g0g30g0g
Sipuli 150g45kcal1.9g7.2g0.3g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3420g4128kcal263.6g378g157.6g49g
Valittu annoskoko1710g2064kcal131.8g189g78.8g24.5g
Annoskoko puolitettuna855g1032kcal65.9g94.5g39.4g12.3g
Arvot/100g100g121kcal7.7g11.1g4.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=48964