Kalakeitto

Kuori ja pilko lanttu kuutioiksi.

Laita isohkoon kattilaan kimpale voita ja laita lantut sinne hautumaan.

Pilko sipuli ja laita kattilaan.

Pyörittele voissa niin että kasvikset hiukan kypsyvät ja lisää vesi.

Hauduttele n. 5 min ja lisää kerma ja mausta.

Anna hautua vielä muutama minuutti.

Lisää jäiset vihannekset jaseikuutiot ja ota lämpö pois hellasta.

Hämmentele ja hauduttele kunnes kalat kypsyvät.

Lisää katkaracut viimeisenä, etteivät ne sitkisty.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 428 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g13g97kcal0.1g0.1g10.7g0g
Lanttu 200g58kcal2g9.2g0.6g3.6g
Sipuli (kuorittu)80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Kuohukerma,valio,2dl133g453kcal2.7g4g46.6g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow267g213kcal11.2g34.6g2.4g8.3g
Kalakuutiot fileestä, Rainbow 300g400g320kcal67.9g0g3.2g0g
Katkarapu 120g82kcal17.3g0g1.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3424g2489kcal204.4g103.4g130g26.6g
Valittu annoskoko1712g1245kcal102.2g51.7g65g13.3g
Annoskoko puolitettuna856g622kcal51.1g25.9g32.5g6.7g
Arvot/100g100g73kcal6g3g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=208670