Punarapu-fetasalaatti

Revi salaatti kulhon pohjalle (rucolakin sopii sekaan), pilko vihannekset ja lisää ne sekä feta ja ravunpyrstöt (Lidl, punaravunpyrstö, 68 kcal/g).

Purista päälle sitruunamehua n 2 tl, rouhi mausteeksi suolaa ja mustapippuria myllystä.

Sekoita kevyesti, tarkista maku.

Koristele tillisilpulla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 428 grammaa

Nane
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g250g275kcal45.1g5g7.5g0g
Katkarapu 300g205kcal43.4g0g3.3g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore20g5kcal0g1.8g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g300g61kcal1.8g11.4g0.9g4.2g
Kurkku, tuore300g30kcal1.8g5.1g0.3g2.1g
Jäävuorisalaatti, rapea401g40kcal4.4g3.2g0.8g4.8g
Tilli, tuore 20g6kcal0.7g0.2g0.2g0.4g
Paprika, punainen120g31kcal1.1g5.5g0.5g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3424g1307kcal196.6g64.4g27g27.8g
Valittu annoskoko1712g654kcal98.3g32.2g13.5g13.9g
Annoskoko puolitettuna856g327kcal49.2g16.1g6.8g7g
Arvot/100g100g38kcal5.7g1.9g0.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63616