Perinteinen Jauhelihakastike

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattipyree ja jauhot ja jatka hetki ruskistamista.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Hauduta miedolla lämmöllä 15min.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Op8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sika-nauta jauheliha (Hk), annos 100g2921g7886kcal511.1g0g642.5g0g
Sipuli 1344g406kcal16.8g64.5g2.7g22.8g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g409g303kcal18.4g52.7g0.8g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g210g652kcal35.7g113.6g6.1g27.3g
Vesi, vesijohtovesi 4673g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g327g294kcal9.8g11.4g22.9g2.3g
Ekstra-neitsyt-oliiviöljy (Pirkka), annos 5g117g1051kcal0g0g116.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g21184kcal1183.6g484.4g1583.6g104.8g
Valittu annoskoko10000g10592kcal591.8g242.2g791.8g52.4g
Annoskoko puolitettuna5000g5296kcal295.9g121.1g395.9g26.2g
Arvot/100g100g106kcal5.9g2.4g7.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=364390